cap10-2

Hva er fordelene med G Suite?

En skybasert løsning du kan stole på

De unike fordelene ved G Suite kan beskrives i fem hovedpunkter. Disse fordelene har blant annet fått analysebedriften Radicati til å utnevne G Suite til markedsleder innen skybasert e-post for bedrifter.

Banebrytende når det gjelder skyløsninger. Google har et godt renommé og anses for å være en ledende aktør i bransjen når det gjelder skybasert infrastruktur.

Utviklet for nettskyen. G Suite ble utviklet som en ren skytjeneste fra begynnelsen av. Dermed trenger ikke IT-avdelingene å bruke tid og penger på å vedlikeholde stasjonære komponenter.

En komplett pakke. Med denne produktserien får du fillagring og -deling med Google Disk, samarbeid i sanntid med Google Dokumenter, videomøter med Hangouts og profesjonell e-post med Gmail – alt til én enkelt pris.

Helhetlig og praktisk. G Suite-brukere får den samme opplevelsen på ulike enheter, operativsystemer og nettlesere, og mange ansatte bruker allerede Google-produkter hjemme.

Støtte for bruk uten nett. Med Gmail, Kalender og Google Dokumenter kan brukerne se på, endre og opprette innhold uten å være tilkoblet Internett. Innholdet synkroniseres automatisk så snart den aktuelle brukerenheten er på nett igjen.

Finnes det en gratisversjon?

Med G Suite får du en rekke bedriftsrettede tjenester som ikke inngår i det kostnadsfrie forbrukerproduktet, inkludert følgende: profesjonell e-post på ditt eget domene, ekstra lagringsplass for Gmail og Disk, døgnåpen brukerstøtte via telefon og e-post, 99,9 % driftsgaranti, kompatibilitet med Microsoft Outlook, avanserte sikkerhetsfunksjoner og full administrasjon av alle brukerkontoene.

Hva er prisen?

Når du registrerer deg for G Suite, får du automatisk en gratis prøveperiode på 14 dager for opptil 10 brukere. Det er viktig at du setter opp en fakturerings- og betalingsavtale før prøveperioden utløper, sånn at du kan bruke tjenestene uten avbrudd. For bedrifter av alle størrelser koster G Suite kr 52,- per bruker per måned fra CAP10.

G Suite med ubegrenset lagringplass og Arkiv koster EUR 4 mer per bruker per måned. Betalingsavtalen er fleksibel. Du kan legge til og slette brukerkontoer når som helst. Du betaler bare for tjenestene du bruker i løpet av måneden. Du faktureres månedlig. Merk: Eksisterende kunder kan fortsette med betalingsavtalen de har.

Må jeg ha hele produktpakken?

Ja. G Suite er utviklet som en alt-i-ett-løsning med integrerte verktøy som fungerer sømløst sammen. Du kan for eksempel motta en e-post i Gmail og umiddelbart konvertere den til en Kalender-aktivitet. Når du setter inn en kommentar i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner, blir samarbeidspartnerne dine automatisk varslet via e-post. Med ett enkelt klikk kan du starte et Hangouts-videomøte fra innboksen eller kalenderen din. Ved å bruke disse verktøyene som en helhetlig pakke, kan du og bedriften din oppnå økt produktivitet og få maksimal valuta for pengene. Du står likevel selvsagt fritt til å kjøpe programserien og bare bruke de tjenestene du ønsker.

Kan jeg fortsette å bruke Outlook?

I tillegg til å lese G Suite-e-post via det nettbaserte Gmail-grensesnittet kan du også sende og motta e-post på den datamaskinklienten du foretrekker. Avhengig av klienten kan du bruke enten IMAP eller POP som e-postprotokoll. Hvis du bytter til G Suite fra Microsoft Exchange eller en annen Outlook-tjeneste, kan du bruke G Suite Sync. Det er et programtillegg for Outlook 2003, 2007, 2010 eller 2013 som gir deg mulighet til å bruke Outlook til å administrere e-post, kalendere og kontakter i G Suite – i tillegg til notater, oppgaver og loggoppføringer fra Outlook.

Kan jeg kvitte meg med Office-pakken?

Flere av kundene våre har sluttet å bruke de eksisterende produktivitetsprogrammene sine og begynt å basere seg utelukkende på Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner. Dokumenter, Regneark og Presentasjoner er produktivitetsverktøy du kan bruke for å opprette ulike typer filer, for eksempel tekstdokumenter, regneark og presentasjoner. Du kan jobbe med dem i sanntid sammen med andre og oppbevare dem på nettet i Google Disk. De er inkludert i G Suite og fungerer på alle enheter. Det finnes ingen programvare å installere. Tjenestene i G Suite er kompatible med filer som er opprettet i andre programmer, for eksempel Microsoft Office.

Hvordan kommer jeg igang?

Snakk med CAP10. Når du registrerer deg for G Suite, kan du kjøpe et nytt domene hos en av domenevertene vi samarbeider med. Når domenet er kjøpt, konfigurerer vi automatisk Gmail for domenet ditt og gir deg full kontroll over domeneinnstillingene.

G Suite omfatter ikke vertstjenester for nettsteder, men vi samarbeider med bedrifter som kan tilby vertstjenester og andre nettstedstjenester som enkelt kan integreres med G Suite.